Meny

Drapssiktet på Notodden skal ha sett på drapsvideoer

En mann ble drept på varehuset Maxbo i Notodden lørdag ettermiddag. Foto: Kjell Aulie / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 22 år gamle mannen som er siktet etter drapet i Maxbo-varehuset på Notodden, skal ifølge kilder vært opptatt av videoer som viser henrettelser og bestialske drap.

På et tidspunkt kom den drepte snekkeren Frode Mellemseter Sanni bort til 22-åringen da han så på slike henrettelser på jobb, og konfronterte ham med det, skriver Dagbladet og VG. Sanni skal ha vist sin avsky, og 22-åringen reagerte med sinne, ifølge avisenes opplysninger. Ifølge VG kom denne hendelsen opp igjen og førte til en krangel mellom de to lørdag, da 42-åringen ble drept.

– Jeg ønsker ikke å kommentere opplysningene. Vi har gjort beslag av siktedes mobil og elektronisk utstyr, sier politiadvokat Kjell Ove Ljosåk til Dagbladet.

Den siktede 22-åringen er selv ansatt i Maxbo-butikken, der drapet skjedde inne på et pauserom lørdag ettermiddag. Motivet for drapet er ikke klarlagt, men 22-åringen har i politiavhør forklart at 42-åringen skyldte ham penger. Politiet avviser at dette er grunnlag for den svært grove voldshandlingen, der 22-åringen drepte snekkeren med kniv, øks og et tredje våpen. Mannen har samtykket til fem ukers varetekt.

Les også:

VG: Drept 42-åring stanset mann med kniv i 2006

Drapssiktet på Notodden erkjenner drap

Drap inne i butikk på Notodden

Populært