Meny

Operatunnelen delvis gjenåpnet etter bilbrann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

E6 gjennom Operatunnelen i Oslo er delvis gjenåpnet, etter at den måtte stenge i begge løp som følge av en bilbrann i tunnelen søndag kveld.

– Det var brann i kassebil som kjørte østgående. Kraftig røykutvikling førte imidlertid til at tunnelen måtte stenges i begge retninger, sier vaktkommandør Morten Haglund i Oslo brann- og redningsetat til NTB.

Ingen personer kom til skade, og etter en snau time var brannen slukket og trafikken kunne igjen kjøre gjennom Svartdalstunnelen og i vestgående løp mot sentrum i Ekebergtunnelen. Der hvor bilen hadde brent måtte tunnelen fremdeles holde stengt.

Bilen svingte inn i en nødlomme i tunnelen og sto der mens den brant intenst. Det skal imidlertid ikke ha blitt store skader på tunnelveggen.

Populært