Meny

Død mann funnet i kum på campingplass

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet tror en ulykke er forklaringen på funnet av en død mann i en kum på Rørestrand Camping i Horten. Politiet etterforsker likevel dødsfallet som mistenkelig og fortsetter etterforskningen.

Politiet har satt i gang full etterforskning etter at en tilfeldig forbipasserende varslet om funn av noen klær utenfor et toaletthus på området til campingplassen like over klokka 12 lørdag. Da politiet kom til stedet for å undersøke saken, fant de etter hvert den døde mannen i kum like ved.

– Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall. Det er uklart hva som har skjedd, det er ingen personer som er savnet eller på annet vis etterlyst i området, sier operasjonsleder Anne Meyer hos politiet i Vestfold til NTB.

– Ulykke

Etterforskere fra det lokale politiet var lørdag ettermiddag i startfasen med å etablere en full gransking av hva som ligger bak. Tidlig på kvelden oppdaterte politiet status på saken med at funn så langt tydet på at de sto overfor en ulykke. De tekniske undersøkelsene fortsetter likevel søndag.

– Politiet jobber videre med saken utover kvelden, med taktisk etterforskning. Deler av området rundt funnstedet er avsperret og det er vakthold på stedet, meldte politiet på Twitter ved 18.30-tiden.

Obduseres

Avisa Gjengangeren skriver at området er sperret av, og flere politifolk undersøker stedet. Bilder i Tønsbergs Blad viser også at brannvesenet bistår politiet med en lift.

– Politiet har sperret av området. Av hensyn til etterforskningen kan jeg ikke si noe om åstedet eller om lokket på kummen der den døde mannen lå var på eller ikke, sier operasjonsleder Meyer.

Politiet kjente lørdag ettermiddag heller ikke identiteten til den døde. Mannen er sendt til obduksjon ved Folkehelseinstituttet i Oslo.

Populært