Meny

Full krangel mellom to bilister på E6 i Skedsmo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det begynte med én finger. Så en finger til. Og endte opp med håndgemeng mellom to illsinte sjåfører og påfølgende kø ved Djupdalstoppen i Skedsmo.

Episoden skjedde i ettermiddagsrushet på E6 i Skedsmo onsdag. Litt etter klokka 17 fikk politiet beskjed om en brudulje på Djupdalstoppen, skriver Romerikes Blad.

– Det er en lastebil og en personbil som er involvert. Sjåføren av personbilen hevder at lastebilen har kjørt uforsiktig. Det skal ha ført til at man har vist fingeren til hverandre og så videre. Til slutt stanset både lastebilen og personbilen på Djupdalstoppen, opplyste operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til avisen.

Etter at de to bilistene hadde stoppet gikk de ut av kjøretøyene og fortsatte der de slapp. De endte til slutt med et håndgemeng i veibanen. Kjøretøyene var i tillegg plassert slik at det ble kø bak de to slåsskjempene, noe som førte til at politiet ble tilkalt.

– Da vi kom til stedet, fikk vi kontakt med de involverte. De er nå anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonslederen.

Det dreier seg om en mann i 40-årene fra Ullensaker og en mann i 20-årene fra Østfold.

Det spørs om humøret blir særlig bedre hos de to kranglefantene når boten dukker opp i postkassa.

Populært