Meny

En alvorlig skadd i trafikkulykke i Sande

En person er fløyet til sykehus med helikopter og fire er kommet til skade i en trafikkulykke på fylkesvei 61 på Gursken i Møre og Romsdal. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Én person er overført til St. Olavs hospital i Trondheim med alvorlige skader etter en trafikkulykke på fylkesvei 61 på Gursken i Møre og Romsdal. Fire andre, deriblant to barn, er sendt til sykehus i Ålesund.

Politiet varslet om ulykken like før klokka 8 fredag morgen. En personbil skal ha kjørt inn i en annen bil bakfra i en 80-sone ved Drageskaret på fylkesveien. En av bilene skal også ha kjørt på en hjort.

I alt fem personer befant seg i de to bilene som var involvert i ulykken. Blant dem var også to barn som ble lettere skadd.

En voksen person er alvorlig skadd, men stabil. Vedkommende er overflyttet til St. Olavs hospital i Trondheim for videre behandling. To voksne er moderat skadd. De er til observasjon på intensivavdelingen, ifølge Helse Midt-Norge.

De to barna har mindre skader og observeres på avdeling, melder sykehuset videre.

– Vi vet ikke hva som var årsaken til sammenstøtet eller om den ene bilene sto stille eller kjørte sakte. Det skal også ha vært veldig glatt på stedet, sa operasjonsleder Per Åge Ferstad i Møre og Romsdal til NTB etter ulykken.

Det var store materielle skader etter sammenstøtet og fylkesvei 61 var stengt på stedet halvannen time etter ulykken.

Populært