Populære turisthytter i Slottsparken

GAVE: Dronning Sonja (t.v.) i audiens med styreleder Berit Kjøll og generalsekretær Nils Øveraas i Den norske Turistforening, hvor dronningen fikk overlevert hyttebøkene fra de to DnT-hyttene som sto i Slottsparken i sommer.
GAVE: Dronning Sonja (t.v.) i audiens med styreleder Berit Kjøll og generalsekretær Nils Øveraas i Den norske Turistforening, hvor dronningen fikk overlevert hyttebøkene fra de to DnT-hyttene som sto i Slottsparken i sommer. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Er dronningen heime og koker middag? Det er en av de mange hilsningene som ble lagt igjen i de to hyttene som sto bak Slottet i forbindelse med kongeparets 25-årsmarkering.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spørsmålet fra Gabriel på tre år er en av de mange hilsningene som dronning Sonja fikk overlevert på Slottet tirsdag.

Over 28.000 mennesker besøkte de to hyttene «Hovinkoia» og «Skåpet» som ble plassert ut i Slottsparken i forbindelse med markeringen av kongeparets 25 år på tronen.

Hyttene ble satt opp av Den Norske Turistforening (DNT) og sto i Slottsparken – for anledningen omdøpt til Jubileumsparken – fra 13. juni til 4. september.

Folk som besøkte hyttene, kunne legge igjen en hilsen i hyttebøkene, og det er disse bøkene dronningen fikk overlevert av DNTs styreleder Berit Kjøll og generalsekretær Nils Øveraas.

Foruten lille Gabriels hilsen, som nok ble ført i pennen av en voksen, var det mange besøkende både fra Norge og utlandet som skrev en hilsen til kongeparet i gjestebøkene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden