Skremme-klovn tatt av politiet

Illustrasjonsfoto av person utkledd som klovn skremmer tilfeldige mennesker som er ute og går tur eller lignende. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto av person utkledd som klovn skremmer tilfeldige mennesker som er ute og går tur eller lignende. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Salten har tatt en 18 år gammel klovn og hans klovneutstyr etter at han hadde skremt flere personer på Meløy. Politiet er ikke særlig begeistret for klovnetrenden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er stygt redd for at folk får ideer som de vanligvis ikke ville ha fått med denne trenden. Vi oppfordrer selvfølgelig folk til å ikke holde på med dette, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Nordland politidistrikt til Avisa Nordland.

Onsdag kveld ble flere personer skremt av en person i klovneutstyr på Reipå i Meløy og torsdag aksjonerte Meløy lensmannskontor.

– Det var familien til en ung kvinne i 20-årene som varslet oss klokka 22.42 onsdag kveld. Da hadde en person i klovneutstyr fem minutter tidligere kommet løpende etter kvinnen, som kjørte bil. Han sprang etter bilen med en kjepp, forteller Nilsson.

Han sier at det var flere som hadde ubehagelige opplevelser med mannen i klovneutstyret.

– Meløy lensmannskontor har beslaglagt noe klovneutstyr. Mannen har erkjent forholdet, men han har ikke sagt noe om motivet for handlingen, sier operasjonslederen.

Les også: – Svensk gutt hoppet fra balkong da klovn dukket opp

Klovn med sag skremte skolegutt i Oslo

Slik ville Klovnen Knut reagert om han møtte en «Killer Clown»