44-åring filmet sine egne overgrep mot småjenter

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 44 år gammel mann erkjenner å ha forgrepet seg seksuelt mot flere mindreårige jenter som overnattet hos ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De seksuelle overgrepene kommer for en dag på en rekke videoopptak mannen gjorde mens han forgrep seg på småjentene. Jentene, som er venninner av mannens egne barn, var på overnatting i boligen da 44-åringen forgrep seg på dem. Saken ble rullet opp i fjor og omfatter åtte fornærmede, ifølge Bergensavisen.

Flere av overgrepene er det jussen anser for å være gjennomført samleie.

Mannen erkjente straffskyld da saken startet i Bergen tingrett mandag morgen, ifølge Bergens Tidende. I politiavhør har han gitt uttrykk for at han tar ansvar for det han har gjort. Saken skal behandles over sju dager.

Aktor, statsadvokat Magne Kvamme Sylta, varsler i tiltalen at han vil legge ned påstand om at mannen dømmes til forvaringsstraff. Det alvorligste forholdet har en strafferamme på 21 års fengsel.

Overgrepene skjedde mens barna sov og var ute av stand til å motsette seg handlingene, ifølge tiltalen. Flere av dem var helt uvitende om det som hadde skjedd fram til saken ble rullet opp i fjor. Den yngste av de fornærmede var bare fem år gammel da overgrepet skjedde.

Mannen oppbevarte filene av sine egne overgrep på datamaskinen sin. Da politiet aksjonerte mot ham, fant de også data- og søkehistorikk som knytter ham til besittelse av 34 bilder og én video med seksuelle framstillinger av barn.