Vendela Kirsebom ba om å få slippe unna Trump

Vendela Kirsebom opplevde den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump som vulgær og puppefiksert da hun fikk ham som bordpartner under en middag i Det hvite hus. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Vendela Kirsebom opplevde den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump som vulgær og puppefiksert da hun fikk ham som bordpartner under en middag i Det hvite hus. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske modellen Vendela Kirsebom (49) opplevde Donald Trump som vulgær og bare opptatt av pupper da hun fikk ham som bordpartner under en middag i Det hvite hus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere supermodellen traff Trump i 1993 under den tradisjonsrike middagen som amerikanske presidenter hvert år holder for journalistene i den amerikanske hovedstaden.

– Jeg satt med Donald Trump til bords. Han uttalte seg aggressivt og nedlatende om kvinner og utseende, om bryster, pupper, bein, ja alt, uttalte Kirsebom nylig til TV 2.

I et intervju med den britiske avisen Daily Mail fredag utdyper hun opplevelsen av Trump som bare skal ha snakket nedlatende om kvinner.

– Alt han sa var så vulgært. Jeg kunne ikke høre på alt dette tullet en hel kveld, så jeg ba om å bli flyttet vekk, sier Kirsebom.

Trump om nye antasting-anklager: – Hun ville ikke vært mitt førstevalg

Hun søkte hjelp hos redaktøren av det amerikanske magasinet Vanity Fair, Graydon Carter, som hun kjente. Hun beskrev situasjonen med Trump som grusom, og at han oppførte seg nedlatende mot kvinner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg følte det var veldig ubehagelig rett og slett, sier Kirsebom.

Carter, som hadde hatt ansvaret for bordfordelingen den kvelden, husker episoden godt.

– Etter 45 minutter kom hun til bordet mitt, nesten på gråten, og ba om å bli flyttet vekk fra ham, sier han til avisen.

Les også:

Anklager Trump for overgrep: – Hånden hans beveget seg oppover låret mitt

Slik forklarer Trump skandalevideo