To ulykker skapte kø på E18 mot Oslo

Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Veien er ryddet på E18 i Sandvika i Bærum, etter at fem biler var involvert i to trafikkulykker. – Trafikken går som normalt nå, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To forskjellige bilulykker i kollektivfeltet ved både Sandvika og Slependen førte mandag morgen til at trafikken hopet seg opp på vei inn til Oslo.

To personer er hentet med ambulanse på grunn av nakkeskader, men det er ellers ikke noen personskader, sa operasjonsleder ved Asker og Bærum politidistrikt, Tora Jordan, til NTB da.

Politiet fikk melding om uhellet i 7-tiden mandag morgen.

Busser og elbiler måtte kjøre i vanlig kjørebane til veien ble ryddet, ifølge Jordan.

På grunn av den pågående togstreiken som startet torsdag forrige uke, er det ekstra kø på strekningen der ulykkene skjedde.

Lange køer inn mot Oslo fra sørøst

Tirsdag morgen er det over to timer forsinkelse for dem som har valgt bilen fra Østfold og Follo til Oslo. Det går ikke lokaltog i området som følge av lokførerstreiken.

Ifølge Østlandets Blad var det rett før klokka åtte 125 minutter forsinkelse på strekningen Tusenfryd-Bjørvika. Mens normal reisetid er 19 minutter, tar det nå 144 minutter.

Streiken blant lokførerne har først og fremst rammet Østlandet, men noen av togene mellom Oslo og Bergen, samt togene på Vossebanen og i Arnalokalen er også blitt innstilt. Streikeregelverket gjør at NSB ikke kan sette opp alternativ transport i form av busser for tog.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært