Én pågrepet etter påkjørsel av mann med Downs syndrom

En 45 år gammel fotgjenger ble liggende hjelpeløs etter å ha blitt truffet av en bil i Hakadal i Nittedal. En uke etter påkjørselen sier politiet de har pågrepet føreren av bilen som stakk av etter hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Mannen ble pågrepet som en følge av tekniske undersøkelser og tips fra publikum. Han var i besittelse av en type kjøretøy som var etterlyst i saken, sier politioverbetjent Geir Bakk Anthonsen ved Nittedal Lensmannskontor til Varingen.

Den pågrepne er en 27 år gammel mann med bostedsadresse i Nittedal.

Mannen som ble påkjørt ble liggende bevisstløs på bakken, og ble senere sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

– Finnes ingen unnskyldning

– Jeg skjønner at flere kan få panikk når noe slikt skjer, men dette dreier seg om et menneske. Det finnes ingen unnskyldning for å stikke av på denne måten. Vi skal finne den som kjørte bilen. Vi gir oss ikke, uttalte mannens svoger, Runar Brekke, til VG.

45-åringen har fortalt til familien at han ikke husker noe fra hendelsen.

Både mannens familie og politiet har derfor etterlyst vitner til ulykken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært