Fortsatt uklart hvorfor kvinne i Kragerø døde

Else Margrete Brynemo ble funnet med dødelige skader ved bensinstasjonen på Kalstad i Kragerø ved 18.30-tiden lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Else Margrete Brynemo ble funnet med dødelige skader ved bensinstasjonen på Kalstad i Kragerø ved 18.30-tiden lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den foreløpige obduksjonsrapporten av 59 år gamle Else Margrete Brynemo som døde i Kragerø lørdag kveld, konkluderer ikke med noen sikker dødsårsak, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brynemo ble funnet med dødelige skader ved bensinstasjonen på Kalstad ved 18.30-tiden lørdag. Litt senere ble hun erklært død. Det er fortsatt uklart hvorfor 59-åringen døde.

En 35 år gammel beboer i den kommunale institusjonen for psykisk utviklingshemmede som kvinnen jobbet ved, var til stede da kvinnen døde. Han ble søndag siktet for kroppskrenkelse, men ikke med døden til følge.

Politiet har valgt å opprettholde siktelsen mot ham, men opplyser at den kan bli endret.

Den endelige obduksjonsrapporten vil først foreligge om noen uker.

Vitner har fortalt til politiet at omsorgsarbeideren ble utsatt for vold, og politiadvokat Ingrid Øygarden i Sør-Øst politidistrikt opplyste til Varden mandag at de hadde skjellig grunn til å tro at 35-åringen har slått Brynemo eller truffet henne med armen sin i overkroppen eller ansiktet.

Les også: Else (59) død etter vold – utviklingshemmet mann mistenkt