Bygning totalskadd etter brann i Tønsberg

Brannmannskaper i arbeid på Brygga i Tønsberg natt til torsdag, etter at det brøt ut brann på restauranten Havariet.
Brannmannskaper i arbeid på Brygga i Tønsberg natt til torsdag, etter at det brøt ut brann på restauranten Havariet. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere serveringssteder på Brygga i Tønsberg ble evakuert etter brann på restauranten Havariet. Ingen personer ble skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et tømmerbygg som husker utestedet Havariet på Brygga i Tønsberg, er totalskadd etter en brann natt til torsdag. Ingen personer ble skadd.

Brannvesen og politi rykket ut til Brygga etter en melding om et branntilløp på kjøkkenet på restauranten like etter klokken 23.30 onsdag kveld. Det var mye røyk inne i lokalet, og alle gjestene ble evakuert. I tillegg ble serveringsstedene Harbour, Becks, Baku og Brygga kino evakuert.

Brannvesenet fikk raskt slått ned flammene på kjøkkenet, men det viste seg at brannen hadde spredd seg via ventilasjonsanlegget. Dermed tok det lang tid å få kontroll på situasjonen.

– Det er ingen personskader, men en god del materielle skader. Brannen er inne i en vegg, så brannvesenet måtte sage seg gjennom for å komme til, sier operasjonsleder Kjetil Inndal i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Først fem timer etter meldingen om brannen hadde brannvesenet endelig fått kontroll på stedet. I morgentimene ble det fortsatt drevet etterslukking.

– Bygget er slik jeg vurderer det totalskadd innvendig, som følge av brannen og vann, skriver vakthavende brannsjef Jarle Steines i Vestfold interkommunale brannvesen på Facebook.

Brannmannskaper fra Stokke og Sandefjord brannvesen deltok også i slokkingen.