Mann døde etter fall fra stige i Follo

En ansatt i Oppegård kommune i Akershus døde onsdag av skadene han fikk etter å ha falt fra en stige ved Kolben kulturhus to dager tidligere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen falt ned fra en stige da et banner på utsiden av kulturhuset Kolben skulle byttes mandag. Han ble fraktet til sykehus med kritiske skader, men onsdag kom beskjeden om at livet ikke sto til å redde.

– Kommunen fikk i dag den tragiske beskjeden om at vedkommende som ble kritisk skadd i en arbeidsulykke mandag, døde onsdag 14. september. Vår varmeste medfølelse og tanker går i dag til familie og nærmeste kolleger, skriver kommunen i en pressemelding.

Politiet og Arbeidstilsynet undersøker ifølge Østlandets Blad hendelsen og var på stedet tirsdag for å gjennomføre rutinemessige undersøkelser.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært