Meny

Leteaksjon etter 30-åring i Hordaland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter mannen som er savnet i Ulvik i Hordaland, fortsetter med lytteposter gjennom natten. Søket tas opp for fullt igjen torsdag morgen.

– Det er ikke blitt gjort noen funn, og søk i terrenget er nå avsluttet ettersom det er for mørkt ute, men vi fortsetter med lytteposter. Om han har ramlet ned et sted og roper etter hjelp er ikke det så lett å høre om dagen, men hvis man roper etter hjelp i svarte natten er det lettere å bli hørt, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen til NTB.

Han sier planen er å starte igjen for fullt torsdag morgen.

– Håp svinner dag for dag, men man har fortsatt et håp om at han fortsatt er i live, sier Dahl-Michelsen.

Politiet har fått bekreftet at han ble sett nær Solsævatnet søndag formiddag og satte onsdag inn en båt i letingen. I tillegg ble totalt ti hundeekvipasjer fra politiet og Norske Redningshunder samt frivillige letemannskaper fra Røde Kors og et helikopter satt inn i søket etter 30-åringen.

– Vi kommer foreløpig ikke til å sette inn dykkere til å lete i vannet, men vi vil få bedre oversikt ved å ta i bruk båt. Det var ved dette vannet mannen sist ble sett, sa innsatsleder Gisle Antun i Vest politidistrikt onsdag.

30-åringen ble meldt savnet av arbeidskolleger da han ikke kom på jobb tirsdag.

Populært