Meny

Mann funnet livstruende skadd i Trondheim

Mann funnet med livstruende skader i leilighet i Trondheim, mandag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har innledet etterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet med livstruende skader i en omsorgsbolig i Trondheim.

– Det er snakk om store hodeskader, samt skader på andre deler av kroppen. Det er fare for mannens liv, sier etterforskningsleder Anders Sunde-Eidem til NTB mandag kveld.

Mannen er innlagt på St. Olavs hospital. Han ble funnet i 18-tiden mandag.

– Det er indikasjoner på at mannen er påført ytre vold. Det var en lege som varslet at dette var mistenkelig og burde undersøkes. Vi kan ikke på nåværende tidspunkt fastslå at det er påført ytre vold, men det er det vi etterforsker, sier Sunde-Eidem.

Omsorgsboligen mannen ble funnet i, ligger i Kongens gate og er tilknyttet Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse. Det var ansatte på stedet som tok kontakt med nødetatene. Kriminalteknikere er sendt til stedet.

– Vi er i gang med tekniske undersøkelser. Vi har også snakket med dem som fant ham, og satt i gang en rundspørring blant dem som bor i naboleilighetene, opplyser Sunde-Eidem.

Politiet ber personer som kan ha observert noe, eller som kan ha informasjon om saken, om å ta kontakt på telefon 73899991.

Politiet ble varslet om hendelsen 19.17.

Populært