To personer knivstukket i Fredrikstad

Flere politibiler rykket tirsdag ut til en adresse i Fredrikstad. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Flere politibiler rykket tirsdag ut til en adresse i Fredrikstad. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En kvinne i 60-årene har alvorlige, men ikke livstruende skader etter en voldsepisode på Lisleby i Fredrikstad. En mann politiet antar er gjerningsmannen er lettere skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju politibiler rykket tirsdag ut til en bolig i Fredrikstad der to personer ble funnet med skader påført av kniv, skriver Fredriksstad Blad.

– Klokka 18.33 fikk vi melding om en kvinne som blødde mye og var knivstukket. Vi kjørte kjapt til stedet. Mens vi hadde melder på tråden, fikk han hjelp av en annen til å slå inn døra til leiligheten og de fikk dratt kvinnen ut, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB.

Melder skal ha sett kvinnen gjennom et vindu. Politiet ankom stedet kort tid senere og fikk kontroll på situasjonen.

På Twitter opplyser politiet at de to skadde er et ektepar, og at hendelsen fant sted i omsorgsboligen deres. Kvinnen er kjørt til Sykehuset Østfold Kalnes, mens mannen får legehjelp på stedet.

– Vi antar at han også er gjerningsmannen. Det er informasjon innhentet på stedet som tyder på dette, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NRK. Mannen er siktet i saken.

Litt over klokka 20 meldte politiet at de har avsluttet arbeidet på åstedet foreløpig. Etterforskningen vil pågå utover kvelden og natta.

Personvernpolicy