Mann anholdt etter kollisjon i Oslo

Politiet leter etter to personer sett løpende fra stedet etter en ulykke i Groruddalen lørdag ettermiddag.
Politiet leter etter to personer sett løpende fra stedet etter en ulykke i Groruddalen lørdag ettermiddag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har anholdt en mann i 20-årene mistenkt for å ha stukket av etter en ulykke ved Veitvet nordøst i Oslo lørdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søket etter personer fra trafikkulykken er avsluttet. Den mistenkte avhøres av politiet, opplyser Oslo-politiet på Twitter lørdag kveld.

Etter ulykken satte politiet i gang en større leteaksjonen etter en eller to personer, blant annet en kvinne i 20-årene. Nå er en mann i 20-årene anholdt for å ha stukket fra ulykkesstedet, skriver VG.

– Det er fortsatt uklart om det var en person til med i bilen, men vi har foreløpig ingenting som tilsier at det skal ha vært noen andre som har stukket av, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til avisen.

Politiet fikk flere ulike vitneutsagn etter ulykken som gjorde at politiet var usikre på om det var snakk om en eller to personer som hadde stukket fra ulykken.

– Begge airbagene var utløst, og det er blodspor i bilen, noe som tyder på at en person kan være alvorlig skadd. Det er også mye som tyder på at ulykken skyldes høy fart, fortalte Ullsand til NTB tidligere lørdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sjåføren er imidlertid ikke alvorlig skadd.

– Vi skal foreta avhør av mannen nå. Vi regner med å ha flere ting klart etter det, sier Ullsand.

En 46 år gammel mann som kjørte den andre bilen, ble kjørt til legevakta med skader i en arm, skriver Dagbladet.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde på Trondheimsveien ved Veitvet i Groruddalen, klokka 15.58 lørdag.