Meny

Politiet vil fengsle alle fire etter dødsvold i Stjørdal

En av de siktede bor på gården der den avdøde ble funnet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stjørdal (NTB): Fire voldssiktede litauere fremstilles for varetektsfengsling etter at en mann i 20-årene ble funnet død i Stjørdal i Nord-Trøndelag lørdag.

Det opplyser Trøndelag politidistrikt søndag kveld. De fire mennene fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett mandag.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at mannen døde av skadene han var påført, og politiet opplyser at de fortløpende vurderer om siktelsene mot de fire mennene skal endres.

To nekter straffskyld

De fire er foreløpig siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, i forbindelse med dødsfallet natt til lørdag. Beslutningen om å fremstille mennene for varetektsfengsling kom etter at politiet søndag gjennomførte avhør av de siktede samt fortsatte åstedsundersøkelsene.

To av de siktede erkjenner ikke straffskyld, opplyser mennenes forsvarere til NTB.

Det har ikke lykkes NTB å komme i kontakt med de to andre mennenes forsvarere.

Les også: Fire litauere pågrepet etter dødsfall i Stjørdal

Etterlyser vitner

Politiet opplyser at de etterlyser vitneobservasjoner av en «voksen mann som går eller jogger på strekningen mellom Frigården og Stjørdal sentrum.»

– Vi er interesserte i observasjoner i tidsrommet fra klokken 1 til klokken 5 natt til lørdag 9. juli, heter det fra politiet.

Det var klokken 4.30 natt til lørdag at mottok politiet melding om en skadd mann i Lånke i Stjørdal. Da de kom fram til stedet, var mannen død.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus