Mann siktet for voldtekt av tenåring i Tønsberg

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 20-årene er siktet for voldtekt av en jente i tenårene på et hotell i Tønsberg natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jenta har forklart seg om voldtekten. Politiet etterforsker nå ut fra at overgrepet har skjedd på ett hotellrom i Tønsberg, opplyser vakthavende jurist Lene Skeistrand til Tønsbergs Blad. Mannen nekter straffskyld.

Den fornærmede jenta som er i slutten av tenårene, er fra Tønsberg-området. Mannen er bosatt i østlandsområdet.

– Mannen erkjenner å ha hatt seksuell kontakt med kvinnen, men han nekter straffskyld for voldtekt, opplyser politiadvokat Torje Arneson, til NTB søndag ettermiddag.

Ifølge politiet er det ingen opplysninger som tilsier at de kjenner hverandre fra tidligere. Den fornærmede jenta og siktede ha blitt kjent i løpet av natt til søndag. Ifølge politiet skal voldtekten ha skjedd i 3.30-tiden samme natt på et hotell i sentrum av byen.

Politiet ønsker ikke å gå ut med detaljer om alder og bosted til den fornærmede eller den siktede. Søndag avhører politiet vitner og kriminalteknikere har utført åstedsundersøkelse på hotellrommet, der overgrepet skal ha skjedd.

Den fornærmede jenta meldte selv ifra til politiet om hendelsen tidlig søndag morgen, og er blitt undersøkt ved voldtektsmottaket.