Meny

Fuktig kveld for festivalgjengere på Kongsberg

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke alle gjestene på Kongsberg Jazzfestival avsluttet fredagskvelden med stil. Politiet melder om en travel natt, men ingen alvorlige hendelser.

– Det har føltes som vi har hatt særdeles mange meldinger å sende patruljer ut på. Det har vært hektisk på operasjonssentralen, og slik har nok patruljene opplevd kvelden også, sier operasjonsleder Svein Erik Gevelt i Sør-Øst politidistrikt til NTB. For Kongsberg lyder oppsummeringen på fem personer bortvist fra sentrum, seks innbrakt for fyll og fem anmeldt for slagsmål og ordensforstyrrelser.

– Det meste er fyll, folk som ikke klarer å ta vare på seg selv og krangling, men vi har ikke hatt noen alvorlige hendelser, forklarer Gevelt.

Også ellers i hans distrikt har det vært meldinger om ordensforstyrrelser og festbråk

– Det er vanligvis Drammen som har mest av dette, men vi har også vært i blant annet Holmsbu og Svelvik, hvor folk har sittet ute og blitt veldig lystige og så har de forstyrret andre, sier operasjonslederen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus