Kvinne kritisk skadd i trafikkulykke på E6 i Helgeland

Tre personer er skadd, én av dem kritisk, etter en frontkollisjon mellom to biler på E6 nord for Mo i Rana fredag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var tre biler, to norskregistrerte og en utenlandsk, involvert i ulykken som politiet fikk melding om ved 17.30-tiden fredag.

Politiet på Helgeland opplyser at frontulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. En kvinne ble kritisk skadd, og kjørt til sykehuset i Mo i Rana etter ulykken. De to andre, en kvinne og mann, ble lettere skadd og kjørt med ambulanse til legevakt.

– Den kritisk skadde kvinnen satt i en bil som foretok en forbikjøring som resulterte i frontkollisjon, sier operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Trond Martinussen til NTB.

Den tredje bilen kjørte deretter inn i bilen som ble påkjørt. Politiet opplyser at en av ulykkesbilene er registrert i utlandet, mens de to andre er norskregistrerte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus