Barnehage glemte treåring på bussen

En tre år gammel jente ble torsdag glemt igjen på bussen mellom Sarpsborg og Fredrikstad av en barnehage i Østfold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta hadde sittet alene på bussen i minst 15 minutter før en bekymret passasjer og bussjåføren tok vare på jenta, melder NRK.

Passasjeren ble kontaktet av en annen mann som fortalte at det satt en jente som gråt bakerst i bussen. Jenta skal ikke ha klart å snakke fordi hun gråt, og på spørsmål om hvor gammel hun var hadde jenta holdt tre fingre opp i luften.

Jenta hadde på seg en vest med navnet til barnehagen på, og hun satt sammen med passasjeren til vedkommende gikk av – etter dette tok sjåføren seg av jenta.

Barnehagen hadde vært på tur med 16 barn og fem voksne, men det ble ikke oppdaget at et barn manglet før de ble telt opp på utsiden av bussen.

– En av de voksne hoppet på en buss som kom rett bak for å prøve å stanse den andre bussen, uten å klare det. Det ble bestemt at barnet skulle være med på hele runden, og så skulle en voksen ta imot i enden. Barnet fortalte den ansatte at hun hadde sovnet, så begynt å gråte, og at sjåføren hadde tatt vare på henne, sier teamlederen i den aktuelle barnehagen.

Teamlederen sier det hele skyldes en glipp i rutinene, noe de beklager på det sterkeste. NRK har ikke lyktes i å komme i kontakt med barnets foreldre.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus