Meny

Brann i industribygg i Arna

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannen som brøt ut i et industribygg ved Øyrane Torg i Bergen tirsdag morgen ble slukket noen timer senere. Det er ikke meldt om skadde eller savnede i forbindelse med brannen.

Klokken 09.44 tirsdag formiddag meldte politiet om kraftig røykutvikling i et industribygg ved Ådnavegen i bydelen Arna i Bergen. Klokken 11.53 meldte Bergen brannvesen på Twitter at brannen var slukket.

Både politi og brannvesen var raskt på plass, og røykdykkere ble sendt inn i det tomme bygget. Ettersom det var steder i bygget brannvesenet ikke kom til, skumla de hele bygningen som brannvesenet betegner som ustabilt.

Lageret tilhører en byggmester. Det er derfor diverse ting som isolasjon og byggemateriale stablet oppover veggen, skriver Bergens Tidende.

– Når branntomten har kjølt seg ned vil vi foreta en åstedsundersøkelse. Det er en stor etterforskningsbit, men mye er alt kommet i gang, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus