TV 2 og Altibox enige

<p>Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud (NTB scanpix)</p>
Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

TV-distributøren Altibox og TV 2 har blitt enige om en ny distribusjonsavtale.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist helg ble det kjent at det var brudd mellom de to partene og at alle Altibox-kundene sto i fare for å miste samtlige TV 2-kanaler fra natt til tirsdag denne uken. Denne fristen ble imidlertid forlenget, og forhandlingene fortsatte mens kundene kunne se på kanalene som vanlig.

Fredag kveld ble en ny distribusjonsavtale inngått.

– Vi har hatt lange, tøffe, men konstruktive forhandlinger. Nå er vi veldig glade for at vi har kommet frem til en avtale som gir grunnlag for et tett og godt samarbeid med Altibox i årene fremover, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

Administrerende direktør Nils Arne Bakke i Altibox sier begge partene er godt fornøyde med avtalen.

Personvernpolicy