Drapssiktet ektemann varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drapet på sin kone ble varetektsfengslet torsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Mannen som er siktet for drapet på sin kone ble varetektsfengslet torsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen som er siktet for å ha drept sin kone på en gangvei på Trosterud i Oslo, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 35 år gamle kvinnen ble knivstukket på en gangvei i nærheten av avkjørselen mot Lindebergåsen fra E6 tirsdag kveld. Hun ble hardt skadd og erklært død klokka 18.42. Flere personer var vitne til knivstikkingen.

– Siktede ønsket ikke å forklare seg under fengslingsmøtet. Han erkjente ikke straffskyld for drap, men samtykket i fengsling og godtok fengslingskjennelsen, sier politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Trebarnsmor på Trosterud drept med kniv

Siktede ble pågrepet i direkte tilknytning til åstedet og erkjente da å være gjerningspersonen, og dette underbygges også av andre opplysninger politiet har.

– Han har foreløpig kun gitt en kort innledende forklaring, men vil bli avhørt igjen fredag formiddag. Han har foreløpig ikke sagt noe om motiv, men det vil selvfølgelig bli tema i senere avhør, sier Henriksbø.

41-åringen er ilagt brev- og besøksforbud ettersom en rekke av vitnene som skal avhøres, er tett på familien, og politiet ønsker ikke at han skal ha muligheten til å kunne samordne sin forklaring med dem før avhør.