Trebarnsmor på Trosterud drept med kniv

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at kona hans ble funnet død på Trosterud tirsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
En mann er pågrepet og siktet for drap etter at kona hans ble funnet død på Trosterud tirsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 41 år gamle mannen som er siktet for å ha drept kona på Trosterud i Oslo tirsdag, ble avhørt onsdag. Han har ikke tatt stilling til straffskyld for knivdrapet på den 35 år gamle trebarnsmoren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Obduksjonen viser at kvinnen ble drept med kniv. Vi har sikret oss drapsvåpenet, sier Grete Lien Metlid, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, til NTB.

Den drapssiktede mannen er norsk statsborger, opprinnelig fra Afghanistan. Den drepte kvinnen er russisk borger. Paret har tre barn sammen.

Trebarnsfaren blir framstilt for varetektsfengsling torsdag ettermiddag.

– Vi fikk gjennomført et kort, innledende avhør onsdag ettermiddag, men skyldspørsmålet har foreløpig ikke vært et tema, sier Metlid.

Flere vitner så mannen gå løs på kvinnen på en gangvei i nærheten av avkjørselen mot Lindebergåsen fra E6 ved 18.15-tiden tirsdag kveld. Kvinnen ble funnet hardt skadd og ble erklært død klokka 18.42.