Kvinne siktet for mordbrannforsøk i Grimstad

Illustrasjonsfoto. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En kvinne er siktet for forsøk på mordbrann etter at det begynte å brenne i et kommunalt leilighetskompleks i Grimstad.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen er løslatt, men politiet opprettholder siktelsen.

Like over klokka tre natt til mandag ble nødetatene varslet om en brann i en leilighet i Grimstad, skriver Fædrelandsvennen. Politiet rykket ut og pågrep kort tid senere en kvinne som var på vei bort fra åstedet.

– Brannen har startet i en seng i den nederste leiligheten, og der bodde en kvinne for inntil kort tid siden, før hun ble flyttet til en annen bolig i nærheten, sier politiets innsatsleder Glenn Sollid.

Kvinnen er løslatt, men politiet opprettholder siktelsen mot kvinnen for mordbrannforsøk.

– Vi har avhørt kvinnen, men funnet at det ikke er grunnlag for å begjære henne varetektsfengslet. Hun er derfor dimittert etter avhørt. Vi foretar oss ikke noe mer mot kvinnen slik status er i dag. Men siktelsen mot henne blir opprettholdt, sier Steinar Haugnes, etterforskningsleder ved Grimstad politistasjon til Fædrelandsvennen.

Det var en nabo som varslet om brannen.

Personvernpolicy