To skadd i tandemhopp under TV-innspilling

<p>Politiet på stedet der paraglideren ble hengende fast i et tre etter tandemhoppet. Foto: Sara Finne / NTB scanpix</p>
Politiet på stedet der paraglideren ble hengende fast i et tre etter tandemhoppet. Foto: Sara Finne / NTB scanpix Foto: Sara Finne / NTB scanpix

En deltaker i Petter Uteligger-serien og en annen person ble skadd i et tandemhopp på Voss lørdag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nødetatene fikk melding rundt klokka 13 om de to som gjennomførte et tandemhopp i paraglider og landet i et tre på Liastølen på Voss.

– De forteller at de har fått et løft i skjermen, slik at de ble slengt litt rundt, forteller politiets operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt til TV 2.

De to falt rundt 10 meter, via noen grantrær og ned på bakken.

– Ryggskader er nevnt, men vi vet ikke hvor alvorlig det er før de er undersøkt på sykehuset, sier Kronen.

Haukeland universitetssjukehus opplyser lørdag ettermiddag at en av de to, en 40-årig mann, er alvorlig skadd. Den andre pasienten, en 35-årig mann, fikk lettere skader.

Det var en deltaker i den nye serien til Petter Nyquist, alias «Petter Uteligger», som var passasjer under tandemhoppet med paraglider, bekrefter TV 2s kommunikasjonsdirektør Jan Petter Dahl.

– Det var ikke Petter selv, men en av dem han har med seg som skulle gjennomføre et tandemhopp med en paraglider. De fikk problemer fra start, og krasjet i et tre, sier Dahl.

Personvernpolicy