Kronprinsessen sliter ennå med nakken

Kronprinsesse Mette-Marit under besøker på Litteraturhuset i Bergen onsdag kveld. Kronprinsessen hadde inviterer forfatter Jonas Hassen Khemiri fra Sverige. Kronprinsessen er på tur i forbindelse med Litteraturtoget som går fra Bergen til Voss og videre til Gol og Hønefoss. Turen ender i Oslo fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Kronprinsesse Mette-Marit under besøker på Litteraturhuset i Bergen onsdag kveld. Kronprinsessen hadde inviterer forfatter Jonas Hassen Khemiri fra Sverige. Kronprinsessen er på tur i forbindelse med Litteraturtoget som går fra Bergen til Voss og videre til Gol og Hønefoss. Turen ender i Oslo fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

På litterær reise fra Bergen til Oslo skal kronprinsesse Mette-Marit denne uka samtale med flere forfattere og personligheter. Ryggproblemene gjør at hun må få litt hjelp underveis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag åpnet hun Litteraturtoget 2016 med å praten med svensktunisiske Jonas Hassen Khemiri på Litteraturhuset i Bergen. Etterpå fikk hun spørsmål om helsa:

– Jeg har valgt å la noen andre ta et forfattermøte. Det er forfatter og forlagsredaktør Geir Gulliksen som har sagt ja til å ta møtet med Lars Saabye Christensen for meg, det er jeg veldig takknemlig for at han gjør, sa kronprinsesse Mette Marit.

Hun understreket at ryggproblemene ikke har gjort oppkjøringen til Litteraturtoget mye tyngre:

– Men det at jeg har hatt vondt i ryggen har gjort til at det ble litt praktiske endringer helt på slutten.