Havarikommisjonen ber om hjelp etter Turøy-ulykken

13 personer omkom da et helikopter av typen Super Puma styrtet ved Turøy i Hordaland fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix.
13 personer omkom da et helikopter av typen Super Puma styrtet ved Turøy i Hordaland fredag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Havarikommisjonen ønsker fortsatt hjelp etter helikopterulykken på Turøy i Hordaland. Hvis noen finner deler, skal disse leveres til politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Super Puma-helikopter på vei mot Bergen lufthavn totalhavarerte på Store Skitholmen ved Turøy i Hordaland 29. april.

Havarikommisjonen har ikke funnet alle delene fra helikopteret – deler som kan gi hjelp i arbeidet med å finne årsaken til ulykken.

Les også: Tungt farvel med de 13 ofrene i Turøy-ulykken

– Alle funn av vrakdeler som eventuelt gjøres og kan spores til helikopterulykken, bør umiddelbart skylles med ferskvann og påføres en konserverende olje, heter det i en pressemelding.

Kommisjonen har funnet flere deler, men mangler fortsatt deler som den anser som vesentlige for å kaste lys over ulykken. Dersom noen finner deler, bes de kontakte politiet på telefon 02800, samt levere delene til Sotra og Øygarden lensmannskontor eller Bergen sentrum politistasjon.

Les også: Havarikommisjonen savner flere vrakdeler etter helikopterstyrt

Tolv menn og en kvinne i alderen 32 til 60 år omkom i helikopterulykken for snart én måned siden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus