Meny

TV 2 og Canal Digital enige om ny avtale

Ragnar Kårhus i Canal Digital kan puste lettet ut etter at distributøren onsdag kom fram til en avtale med TV 2. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV 2 og Canal Digital har inngått en ny distribusjonsavtale, og alle sendinger vil gå som normalt til distributørens kunder. Altibox forhandler fortsatt om en ny avtale med kanalen.

– Vi er glade for at våre kunder får se TV 2s sendinger fra fotball-EM og andre store sportsbegivenheter i sommer. Vi er også enige om å fortsette samarbeidet med å utvikle gode og fremtidsrettede TV-tjenester til glede for TV-seerne, sier administrerende direktør Ragnar Kårhus i Canal Digital.

Også i TV 2 er man strålende fornøyd med at partene klarte å forhandle seg fram til en avtale.

Les også: TV-forhandlinger kan føre til svarte skjermer

– Dette er en avtale TV 2 kan være veldig godt fornøyd med, og som sikrer at vi kan fortsette et godt samarbeid med Telenor i formidling av vårt innhold for fremtiden, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

Forhandlingsfristen for en ny avtale mellom TV 2 og distributørene Canal Digital og Altibox utløper 31. mai. Onsdag ettermiddag pågikk forhandlingene med Altibox fortsatt.

Les også: Enighet mellom Canal Digital og Discovery

– Vi er fortsatt i forhandlinger, men har veldig god tro på å komme i havn og få til en god avtale, sier kommunikasjonsansvarlig Lars Rasdal i Altibox til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus