Meny

Enighet i lønnsoppgjøret for Parats medieansatte

Parat Media er en bransje- og arbeidstakerorganisasjon for ansatte i mediebransjen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og Parat Media er kommet til enighet i årets lønnsoppgjør. Oppgjøret har en ramme på 2,4 prosent, og minstelønna er oppjustert.

Det ble enighet tirsdag ettermiddag.

– Forhandlingene har vært ført i en god tone, og vi er glade for å ha kommet i havn med en forhandlingsløsning for denne delen av bransjen, sier forhandlingsleder Anders Aarskog i MBL.

Parats forhandlingsleder, Odd Jenvin, er også fornøyd.

Les også: Flymatstreiken på Gardermoen og Flesland over

– Vi har fått oppjustert minstelønnssatser med 3,3 prosent, i tillegg er vi enige om å nedsette et felles utvalg for å kartlegge praksis og gjennomgå ordningene for ulempekompensasjon knyttet til skift, turnusarbeid, hjemmevaktordninger, og arbeid utenfor alminnelig arbeidstid, sier Jenvin.

Parat Media er en bransje- og arbeidstakerorganisasjon for ansatte i mediebransjen som jobber med salg, marked, IT, administrasjon, utvikling, medieanalyse, distribusjon og produksjon, samt redaksjonelt arbeid i forlag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus