Meny

Steinras på skolevei i Holmestrand: – Hørte et forferdelig bråk

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet og en søkehund har søkt gjennom steinraset i Holmestrand. Foreløpig har det ikke kommet melding om personskader.

Brannvesenet og en hund har søkt gjennom et steinras i Holmestrand. Søket er avsluttet, og det er ikke funnet folk i raset.

Raset gikk tirsdag ettermiddag.

– Vi har søkt gjennom området og ikke funnet mennesker, men kan ikke avklare situasjonen endelig før vi kan flytte på steinblokkene, sier Anne Meyer i Vestfold-politiet til NTB.

– Vi venter på at geolog skal komme og vurdere om det er trygt å arbeide under hellingen, sier vakthavende brannsjef Hedin Gibbons.

Det har ikke gått nye ras på stedet etter det første raset.

– Raset er omtrent 100 meter langt og 60 meter bredt, opplyser politiet i Vestfold.

Raset har gått i Kleivanveien og oppover mot Kleiverud skole, nord for Holmestrand sentrum. En murvegg har rast ut nedover en skrent og over veien.

– Jeg hørte et forferdelig bråk og slapp det jeg hadde. Her ligger alt på veien. Nå er vi redde for at det er barn her, sier Linda Isaksen til Tønsbergs Blad.

Isaksen, som bor i Kleivanveien, sier at hun for 14 dager siden merket at det begynte å sige ut fra muren som er satt opp ved det nye boligfeltet.

To hus som er under oppføring, er evakuert.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus