Meny

Politibil i kollisjon ved Notodden

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er sendt til sykehus og en politimann til legevakt etter at en politibil kolliderte med en personbil under en utrykning ved Notodden i Telemark.

– Kollisjonen skjedde under utrykning. Politibilen var på vei til en alvorlig arbeidsulykke i Teknologiparken, sier operasjonsleder Gisle Småge i Sør-Øst politidistrikt.

– Vi vet ikke mer om omfanget av skadene, men det er åpenbart at de to i personbilen fikk større skader enn politifolkene, sier Odd Skei Kostveit i telemarkspolitiet til Varden.

– Det er store materielle skader på bilene ut ifra bildene jeg ser, sier Småge til NTB.

Spesialenheten er rutinemessig varslet, men kommer ikke til å sende egne folk til kollisjonsstedet, skriver Varden. Politiet i Telemark opplyser at de får støtte fra patruljer fra tilstøtende kommuner til å dokumentere og håndtere kollisjonen.

Ulykken skjedde i krysset mellom E134 og fylkesvei 360 utenfor Notodden sentrum. Veien er åpen med manuell dirigering forbi ulykkesstedet.

Personen som ble utsatt for arbeidsulykken, var fastklemt og blir hentet av luftambulanse, ifølge politiet i Telemark.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus