Meny

Tollere kan bli tatt ut i streik

Tollere ved Tollvesenets godsenhet på Oslo lufthavn Gardermoen undersøker brev for hånd, på jakt etter narkotika og andre ulovligheter. Illustrasjonsfoto. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

YS Stat har sendt ut varsel om at medlemmer i Norsk Tollerforbund kan bli tatt ut i streik.

Dersom partene ikke kommer til enighet hos Riksmekleren, blir det streik fra arbeidstidens begynnelse førstkommende torsdag, melder Parat i en pressemelding. Meklingsfristen går ut ved midnatt torsdag.

Tidligere har YS Stat varslet at 280 medlemmer i departementet vil bli tatt ut i en eventuell streik.

Mandag ble det sendt ut varsel om at ytterligere 45 medlemmer i Kommunal- og moderniseringsdepartementet blir omfattet av streiken. De fleste av disse medlemmene jobber i Tollvesenet, ved Oslo lufthavn. Tollerne vil bli tatt ut i streik lørdag 28. mai klokken 06.00, på dag tre i en eventuell streik.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus