Meny

Jan Arild Ellingsen mistet lappen

Frps Jan Arild Ellingsen (Frp) i Stortinget. Nå har han mistet lappen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp-topp og medlem av justiskomiteen på Stortinget, Jan Arild Ellingsen, innrømmer at han er fratatt førerkortet etter å ha kjørt for fort.

Ellingsen kom med innrømmelsen på Facebook fredag morgen, skriver Nettavisen.

«Jeg har en tilståelse å komme med. For to uker siden kjørte jeg for fort og mistet førerkortet. Selvfølgelig skulle jeg gjerne sett dette ugjort, men heldigvis går det bare ut over meg selv», skriver stortingsrepresentanten fra Nordland.

«Så til dere som ser meg gå, sykle eller reise kollektivt, nå vet dere hvorfor :) I tillegg til dette kommer jeg til å sende et større bidrag over til statskassen», skriver Frp-politikeren videre før han ønsker sine Facebook-venner god helg og ber dem kjøre pent.

Ellingsen opplyser ikke hvor mye for fort han har kjørt, eller når og hvor fartsoverskridelsen skjedde. Han sier heller ingen ting om botens størrelse, bortsett fra at den altså innebærer «et større bidrag» til statskassen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus