Meny

Mange klager på at russen forstyrret natteroen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt om i hele landet har politiet, tradisjonen tro, mottatt mange klager på festende russ som forstyrret natteroen. Men mange ikke-russ brukte også natt til 17. mai til å feste.

I Asker og Bærum skriver operasjonsleder på Twitter at det var en «meget hektisk natt for politiet, og mange klager på russen». Det førte til «mange bortvisninger og flere anmeldelser for forstyrrelse av natteroen».

Også i Troms, Nord-Trøndelag, Hedmark, Stavanger og Agder melder politiet om uro knyttet til russefeiringen og mye alkohol.

Les også: To russ skadd i «Jackass-post» i rebusløp

I Vestfold ringte mange inn og klaget på at russebusser spilte høy musikk, men i de fleste tilfeller roet det seg etter at politiet sendte tekstmeldinger til de ansvarlige for bussene.

På Skullerud i Oslo pågrep politiet en mann etter et slagsmål. På Twitter skriver operasjonslederen at det var mange russebusser der og at det var «noe ampert», men det roet seg etter at flere politifolk kom til stedet.

Les også: Russ siktet for voldtekt i Oslo

Også politiet andre steder i landet melder om flere mindre hendelser som involverte fulle folk, vold og høylytt festing, både blant russ og andre.

Blant annet opplyser politiet i Sør-Trøndelag at en kvinne på Ranheim «våknet av at noen spydde inne i huset hennes. [Hun fant] en ukjent man i stua. Vedkommende løp fra griseriet og ut i det fri ...»

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus