Tre fløyet til sykehus etter båtbrann

Tre personer er fløyet til sykehuset i Bodø med luftambulanse etter at det begynte å brenne i en båt på Brettesnes utenfor Svolvær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt seks personer skal ha vært om bord i båten, hvorav tre personer er fløyet til sykehuset i Bodø, mens to behandles lokalt

To av de tre som ble fraktet til Bodø etter båtbrannen, behandles for brannskader, opplyser pressevakt ved Nordlandssykehuset, Randi Angelsen, til Lofotposten.

– Det er ikke snakk om livstruende skader. To har fått brannskader som de nå behandles for. Ifølge legen er det ikke skader på store deler av kroppen. Den tredje har pustet inn røyk og behandles for dette, sier Angelsen.

Ifølge politiet kom det meldinger om en eksplosjon i båten, melder TV 2. Hendelsesforløpet er foreløpig ikke kjent.

– Vi fikk første melding om en båtbrann klokka 10.21. Denne brannen fikk de kontroll på, men så kom det litt senere meldinger om at det hadde vært en eksplosjon på en båt i samme område, sier operasjonsleder Kåre Munkvold i Nordland politidistrikt til kanalen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus