Meny

Ti personer innlagt etter gassulykke i Trondheim

Ti personer er innlagt på sykehus etter gassulykken på pukkverket i Trondheim onsdag. Blant de skadde er to barn. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ti personer, deriblant to barn, er innlagt til observasjon på St. Olavs hospital etter en gassulykke på et pukkverk i Trondheim onsdag.

I alt 18 personer ble sendt til St. Olavs hospital etter ulykken. Torsdag morgen opplyser sykehuset at to barn og åtte voksne er innlagt til observasjon og får surstoffbehandling. Samtlige er på bedringens vei.

Seks av de skadde er tilknyttet NRK. I tillegg ble tolv personer, deriblant to brannkonstabler, to politibetjenter og seks fra helsevesenet, sendt til sykehus, ifølge Trøndelag politidistrikt.

Les også: Gassulykke under NRK-innspilling på pukkverk

Ulykken skjedde i forbindelse med en rutinemessig sprengning ved pukkverket, opplyser daglig leder Henrik Bager i Franzefoss til NTB. Etter sprengingen kom det gasser ned i en sjakt og en tilhørende tunnel, ifølge Bager.

NRKs team var på stedet for å filme til barneprogrammet «Litt av en jobb», der barn får prøve seg i ulike yrker. Pukkverket ligger i Heimdal sør for Trondheim sentrum.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus