Meny

Trondheim:

Gassulykke under NRK-innspilling på pukkverk

Alvorlig gassulykke på pukkverk i Trondheim. Åtte voksne og to barn ble skadd av gassen og er under medisinsk behandling på St.Olavs hospital. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ti personer ble sendt til sykehus etter en gassulykke på et pukkverk i Trondheim. Ulykken skjedde under innspilling av Barne-TV.

De skadde – åtte voksne og to barn – er innlagt til observasjon på St. Olavs hospital. Der får de surstoffbehandling og er i bedring, opplyser sykehuset.

– Vi kan bekrefte at medarbeidere og medvirkende til en TV-produksjon hos oss er involvert i denne ulykken. De er skadd og fraktet til sykehus, sier NRKs kommunikasjonssjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud til NTB.

TV-kanalen melder selv at det var Barne-TV-programmet «Litt av en jobb» som skulle spilles inn på stedet. Der får barn prøve seg i ulike yrker.

Også en brannkonstabel er blant de skadde, ifølge Trøndelag politidistrikt.

– I forbindelse med en sprengning i pukkverket, en normal prosedyre, kan det ha kommet gass ned i en sjakt, sier daglig leder Henrik Bager i Franzefoss til NTB.

Ifølge politiet har flere typer gass kommet ned i sjakten og den tilhørende tunnelen. Tunnelen ble gjennomsøkt i tilfelle det skulle være flere personer der, men klokken 18 opplyser politiet at det ikke skal være flere skadde i området.

Pukkverket ligger i Brøttemsveien 181 i Heimdal sør for Trondheim sentrum.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus