Meny

Onsdag kveld kan du vinne 345 millioner kroner

TALLSTATISTIKK: Totalpotten i VikingLotto er nå på hele 345 millioner kroner. Data: Norsk Tipping, Grafikk: Sverre Frugård / ABC Nyheter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidenes høyeste pott i VikingLotto.

Onsdag kveld er det rekordhøye 345 millioner kroner i VikingLotto-potten. Får du inn seks vinnertall i kveld inkludert lykketallet blir du Norges rikeste Lotto-millionær gjennom tidene.

Les også: Tidenes høyeste pott i VikingLotto

For å få til det trenger du imidlertid en veldig stor porsjon flaks. Den totale vinnersannsynligheten er på 1:98 millioner per rekke. Sannsynligheten for at du får seks rette, men ikke lykketallet, og stikker av med en mer beskjeden premiepott, er på 1:12.271.512 per rekke.

Les også: Kvinne vant over 62 millioner i VikingLotto

Skulle du likevel være så heldig å vinne gigantpotten vil du være nærmere 130 millioner rikere enn den nåværende rikeste Lotto-millionæren i Norge. Rekorden holdes av en mann fra Troms som vant 216 millioner i VikingLotto 2013.

Om ikke lykketallet blir trukket i kveld heller, vil likevel potten i pengespille være på over 20 millioner kroner.

Les også:  Mann og kone hadde begge syv rette i Lotto

Grunnen til at potten likevel er såpass stor er at ingen hadde seks rette i VikingLotto dagen etter grunnlovsdagen, som betyr at førstepremiepotten blir nærmere dobbelt så stor som vanlig.

Så selv uten hjelp av lykketallet, kan du vinne rundt 21 millioner kroner om du er alene med seks rette.

Skal du delta i kveldens trekning, må du huske å levere kupong innen klokken 18.00.

Les også: Vant SuperLotto for andre gang

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus