Politiet antar at savnet svømmer er omkommet

Søket etter den 20 år gamle mannen som er savnet i sjøen utenfor Grimstad, er avsluttet. Han er nå antatt omkommet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det antas at personen som i ettermiddag er meldt savnet av familien i Grimstad, kan være personen det er søkt etter. Familien til den savnede blir ivaretatt av helsepersonell, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Mannen skal ha lagt på ut på svømmeturen i 16-tiden tirsdag. Svømmeren skal ha tatt seg opp i en båt med to fiskere utenfor Storesand. Ifølge politiet skal han ha opplyst at han var sportsmann og deretter svømte han ut mot åpent hav. Han ble observert i sjøen av luftambulansen i 19-tiden, men gikk under før hjelpen kom frem.

Klokken 22 ble søket formelt avsluttet, skriver Fædrelandsvennen.

– Ressursene er dimittert og vedkommende er antatt ankommet. Videre søk etter den antatt omkomne vil nå skje i regi av Agder politidistrikt, sier redningsleder Ben Wikøren ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus