Meny

20-åring omkom etter kanoulykke i Bø

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 20 år gamle folkehøgskoleeleven som var involvert i en kanoulykke i Bø i Telemark fredag, døde av skadene, melder NRK.

En gruppe med elever og lærere fra Seljord folkehøgskule var på tur sammen da ulykken skjedde. To av elevene havnet utfor Herrefossen i Bø i sin kano. Begge kom seg i land, men én av dem ble sendt i luftambulanse til Rikshospitalet i Oslo. Fredag kveld fikk skolen beskjed om at eleven var død, skriver kanalen.

– Denne beskjeden er usigelig trist. Våre tanker går til de pårørende. Alle elever og medarbeidere er samlet på skolen. Det er en tung tid, men det gjør godt med hverandres nærhet, skriver Seljord Folkehøgskule på sine nettsider.

Elever og ansatte samlet seg til en minnestund på skolen lørdag formiddag.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært