Kommuneoppgjøret fortsatt ikke i havn

Fra venstre: Petter Aaslestad (Unio stat), Anders Kvam (Akademikerne), statens personaldirektør Gisle Norheim, Pål Arnesen (YS Stat) og Tone Rønoldtangen (LO Stat) i det lønnsoppgjøret for ansatte i offentlig sektor starter. For ansatte i staten er det fire hovedsammenslutninger som forhandler med Kommunal- og moderniseringsdepartementet. De fire er LO Stat, YS Stats, Unio og Akademikerne, som møter statens personaldirektør Gisle Norheim i forhandlingene. Partene møtes i R5, Kommunal og moderniseringsdepartementet (Oslo). Frist for partene til å bli enige i årets oppgjør er lørdag 30. april klokka 24.00. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Fra venstre: Petter Aaslestad (Unio stat), Anders Kvam (Akademikerne), statens personaldirektør Gisle Norheim, Pål Arnesen (YS Stat) og Tone Rønoldtangen (LO Stat) i det lønnsoppgjøret for ansatte i offentlig sektor starter. For ansatte i staten er det fire hovedsammenslutninger som forhandler med Kommunal- og moderniseringsdepartementet. De fire er LO Stat, YS Stats, Unio og Akademikerne, som møter statens personaldirektør Gisle Norheim i forhandlingene. Partene møtes i R5, Kommunal og moderniseringsdepartementet (Oslo). Frist for partene til å bli enige i årets oppgjør er lørdag 30. april klokka 24.00. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Partene i kommuneoppgjøret møttes natt til lørdag i Kommunenes Hus i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Der skal arbeidstakersiden svare på det siste tilbudet fra KS. Tilbudet ble overlevert klokka 0.30 natt til lørdag, opplyser fagsjef for media og strategi i KS, Kjell Erik Saure, til NTB.

Lønnsoppgjøret i staten og i kommunesektoren startet 12. april. Partene har frist til 30. april med å komme til enighet.

I kommunesektoren forhandler LO Kommune, YS Kommune, Unio Kommune og Akademikerne Kommune med KS. I staten forhandler LO Stat, YS Stat, Unio Stat og Akademikerne Stat med Kommunal- og moderniseringsdepartementet.