Meny

En skadd og tre pågrepet etter knivstikking i Vindafjord

Politiet har pågrepet tre menn etter at en fjerde mann ble knivstukket og alvorlig skadd i en bolig i Vindafjord kommune i Rogaland fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet tre menn etter at en fjerde mann ble knivstukket og alvorlig skadd i en bolig i Vindafjord kommune i Rogaland fredag kveld.

Mannen i 50-årene ble fløyet med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Han er alvorlig skadd.

En av de pågrepne er i 30-årene, de to andre er i 20-årene. En av de to yngste ble også skadd og sendt til sykehus i Haugesund for behandling.

– Han er ferdigbehandlet. Alle tre sitter i arresten. De vil sannsynligvis bli avhørt lørdag. Alle er hjemmehørende i kommunen. De tre som er pågrepet, er kjent av politiet fra før, men ikke fornærmede, sier operasjonsleder André Skram Hansen i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen skjedde utenfor huset til mannen i 50-årene. Hansen sier det er en relasjon mellom offeret og to av de pågrepne, men at det dreier seg om et lite sted. Politiet ønsker derfor ikke å gå nærmere inn på relasjonen mellom dem.

Saken etterforskes av lensmannen i Vindafjord, med assistanse fra politiet i Haugesund, som blant annet bidro med kriminalteknikere som undersøkte åstedet fredag kveld. Politiet har funnet kniven de mener ble brukt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus