Meny

Mann løslatt etter dødsfall i Sandnessjøen

Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har løslatt en mann i 40-årene som ble pågrepet etter at en kvinne ble funnet død i Sandnessjøen fredag. Politiet etterforsker fortsatt saken som et mistenkelig dødsfall.

Ifølge VG ga den foreløpige obduksjonsrapporten ikke noe klart svar om dødsårsaken.

– Vi avventer den endelige obduksjonsrapporten og fortsetter etterforskningen i mellomtiden. Så langt har vi ingen siktede i saken, og mannen løslates, sier politiadvokat Marianne Mora Eskildsen i Nordland politidistrikt.

Dødsfallet anses fortsatt som mistenkelig, siden den foreløpige obduksjonsrapporten ikke ga noe svar, opplyser politiet i en pressemelding søndag. Den endelige rapporten ventes å være klar om én til to måneder.

Mannens forsvarer, advokat Arne Johansen, sier til VG at løslatelsen er på linje med hva klienten har forklart om at han ikke har noen befatning med hendelsen.

– Det er uansett en betydelig belastning å bli pågrepet, så han er glad for å ha blitt sjekket ut av saken, sier forsvareren.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus