Meny

Avsluttet søk etter mulig savnet mann i Rogaland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedredningssentralen har avsluttet søket etter en mulig savnet person i sjøen ved Vistnes i Randaberg etter funn av en tom seilbåt. Man er sikre på at båteieren befinner seg trygt på land.

Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) fikk ved 18-tiden onsdag melding om den tomme seilbåten som lå og drev i fjæresteinene ved Vistnes utenfor Randaberg kommune i Rogaland.

HRS iverksatte søk med redningsskøyte og Sea King-helikopter ettersom de var usikre på om det hadde vært folk i båten. I halv ett-tiden natt til torsdag var søket på sjøen avsluttet.

– Området er godt gjennomsøkt, og vi er ganske sikre på at det ikke har vært noen personer i sjøen, sier redningsleder Børge Galta i HRS til NTB natt til torsdag.

Han legger til at de ikke tror det har vært noen i båten, men at den er blitt henlagt og at folk har gått fra stedet.

Politiet i Stavanger opplyser til NTB ved 9.30-tiden torsdag morgen at det er informasjon som tilsier at eieren av båten er på land og i god behold. Blant annet skal mobiltelefonen til mannen ha vært i bruk et godt stykke inn på land etter at søket var avsluttet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus