Kvinne skadd da bil kjørte i tunnelvegg

En 18 år gammel kvinne ble skadd da en bil med campingvogn kjørte inn i fjellveggen i Byfjordtunnelen utenfor Stavanger natt til tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at kvinnen er lagt inn til observasjon på Stavanger universitetssjukehus, men at hun ikke er livstruende skadd. Det var fire personer i bilen, men de andre slapp fra ulykken uten skader.

Etter vitneforklaringer om hva som har skjedd har politiet valgt å beslaglegge førerkortet til en 18 år gammel mann som kjørte bilen.

– Det har trolig kommet en sleng på hengeren. Dette har ført til en vridning, slik at bilen har snurret rundt før den kjørte inn i fjellveggen i tunnelen, sier operasjonsleder Henning Andersen i Sør-Vest politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen rundt midnatt, og tunnelstrekningen på E39 var i en periode stengt. Den åpnet igjen klokka 2. Byfjordtunnelen er en undersjøisk tunnel som forbinder Randaberg og Rennesøy kommune.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus