Meny

Trusselsiktet frisørkunde nekter straffskyld

Den 22 år gamle mannen som er siktet for trusler etter at han lørdag skamklipte en kvinnelig frisør i Oslo sentrum, nekter straffskyld. Illustrasjonsfoto: Foto: Berit Roald / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 22 år gamle mannen som er siktet for trusler og for å ha skamklipt en kvinnelig frisør i Oslo sentrum lørdag, nekter straffskyld.

Mannen, som var svært misfornøyd med frisyren han hadde fått i Storgata fredag, har sittet i arresten siden lørdag kveld. I tillegg til at han skal ha vendt tilbake til frisørsalongen med et par kamerater der han klipte kvinnen i slutten av 20-årene, skal han også ha truet henne med kniv. Han ble avhørt søndag.

– Min klient nekter straffskyld. Han sier at han aldri har hatt noen kniv, og at han heller ikke har klippet håret til denne frisøren, sier hans forsvarer, advokat Vidar Lind Iversen, til VG.

Ifølge Iversen bar 22-åringens hode fortsatt preg av at hårklippen hans hadde vært alt annet enn heldig.

– Han hadde vært hos en annen frisør for å forsøke å få det fikset, men det så virkelig ikke bra ut. Jeg har ikke noe greie på hårmote, men det så til og med jeg, sier advokaten.

Ifølge mannens forklaring, dro han til frisøren for å få pengene tilbake. Han skal ifølge politiet ha oppsøkt frisøren sammen med flere kamerater.

– Det vet jeg ikke noe om, sier forsvareren.

Mannen blir sittende i arresten til 2. påskedag da politiet tar stilling til hva som skal skje videre i saken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus